Företagskund och
partners

Sedan vår start 2020 har vi på Valsim erbjudit städtjänster till företag över hela Stockholm. Våra kunder har uppskattat vår höga kvalitet, pålitlighet och professionella bemötande. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna hos våra kunder och har därför utvecklat en rad olika städtjänster som är anpassade efter deras behov och önskemål. Utöver våra grundläggande städtjänster som exempelvis kontorsstädning och fönsterputsning, kan vi också erbjuda specialtjänster såsom storstädning och flyttstäd. Vi är övertygade om att vårt breda utbud av städtjänster och vår flexibilitet kan vara till stor nytta för nya företagskunder och partners.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here

Några av våra kunder och partners

___________________________________

FORTNOX

Vi är ett flexibelt städföretag som anpassar oss efter våra kunders behov.

 Vi kan städa på morgnar, dagar, kvällar och helger, helt efter era önskemål. Berätta för oss vilka behov ni har, så löser vi det på bästa sätt för er.

Förutom städtjänster erbjuder vi också andra tjänster som kan vara av intresse för nya företagskunder och partners. Vi kan till exempel hjälpa till med fönsterputsning, golvvård, sanering och mycket mer. Vi är öppna för samarbeten och att skräddarsy lösningar efter våra kunders behov.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er!

Du kommer att älska livet med vår städning.
Ta hand om vad som är viktigast!