Dit val, vår städgaranti

Kontorsstädning

Vår städtjänst är av hög kvalitet på grund av vårt fasta pris, miljövänliga produkter samt fokus på kundens integritet och försäkring. Vi tar stolthet i vår tjänst och strävar efter högsta möjliga kundnöjdhet.

Vi på Valsim erbjuder städtjänster till företag över hela Stockholm sedan vi startade år 2020. Våra kunder uppskattar vår höga kvalitet, pålitlighet och professionella tillvägagångssätt. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och har utvecklat olika städtjänster som är skräddarsydda efter deras behov och önskemål. Utöver grundläggande tjänster som kontorsstädning och fönsterputsning erbjuder vi också specialiserade tjänster som djuprengöring och flyttstädning. Vi tror att vår breda utbud av städtjänster och flexibilitet kan vara till stor fördel för nya företagskunder och partners.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here

Services

Kontorstädning

Kontorsstädning är bra för många saker. Det gör kontoret hälsosammare och säkrare, hjälper till att behålla saker som möbler och utrustning i bra skick, gör att människor kan jobba bättre och är mer nöjda på jobbet, och ger kunder ett bra intryck. Så det är värt att investera i kontorsstädning för att få dessa fördelar.

Trappstädning

Regelbunden rengöring av trappor är avgörande för säkerhet, hygien och estetik. En ren trappa förebygger olyckor genom att ta bort skräp. Dessutom minskar regelbunden rengöring slitage och underhållskostnader. Se till att prioritera att hålla trappor i ditt hem eller byggnad rena, särskilt på högtrafikerade områden.

ditt val,
vår städgaranti

Kontorsstädning kan variera i pris beroende på kontorets storlek och antal anställda. För att få en offert begär en kostnadsfri offert. Vi strävar efter att erbjuda branschens mest prisvärda städning med hög kvalité.

Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster skräddarsydda för ditt kontor med erfarna städproffs som använder miljövänliga och säkra rengöringsprodukter. Vi vill bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att leverera exceptionell kundservice samt ta hand om alla dina kontorsstädbehov så att du kan fokusera på att växa ditt företag.

Fast

kr 397 tim
 • Utan bidningstid
 • Samma pris för vardagar och helger.
 • Miljövänliga städprodukter
 • Minimum debitering är 3 tim/vecka

Medium

kr 350 tim
 • Utan bidningstid
 • En månads uppsägningstid
 • Miljövänliga städprodukter
 • Städning under en lördag tillkommer 20 % i helgtillägg. Under söndagar , storhelger, som jul, påsk och midsommar, tillkommer 50%.
 • Minimum debitering är 3 timmar

Flex

kr 330 tim
 • Utan bidningstid
 • Tre månads uppsägningstid
 • Miljövänliga städprodukter
 • Städning under en lördag tillkommer 20 % i helgtillägg. Under söndagar , storhelger, som jul, påsk och midsommar, tillkommer 50%.
 • Var flexibel med din tidtabell för att möjliggöra besök på morgonen, dagen eller kvällen.
 • Minimum debitering är 3 timmar

Några av våra kunder och partners

___________________________________

FORTNOX

Vi är ett flexibelt städföretag som är anpassat efter våra kunders behov.

Vi på Valsim städföretag förstår att din tid kan vara knapp, och därför erbjuder vi flexibla städmöjligheter som fungerar för dig. Oavsett om det är morgnar, eftermiddagar, kvällar eller helger kan vi anpassa oss efter dina behov. Berätta bara vad som behöver städas och vi gör vårt bästa för att hjälpa dig.

Förutom våra städtjänster erbjuder vi även fönsterputsning och desinfektionstjänster som är perfekta för nya företagskunder och partners. Vi är alltid öppna för samarbete och anpassning för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller våra kunders specifika behov.

Om du är intresserad av att lära dig mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig, tveka inte att kontakta oss. Vi skulle vara glada att diskutera dina krav och skapa en plan som passar dina behov. Låt oss ta bort krånglet med städning så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig!

Du kommer att älska livet med vår städning.
Ta hand om vad som är viktigast!