ditt val, vår städgaranti

Halva priset för din första glänsande månad – boka hemstädning med Valsim!

Villkor: Erbjudandet gäller till och med 30/4 och endast nya kunder. Du kan inte kombinera rabatten med andra kampanjer eller erbjudanden.

Låt oss addera lite glädje till din vardag! Just nu får du halva priset under den första månaden när du bokar hemstädning med oss på Valsim Städföretag. Med vår städexpertis får du inte bara ett skinande rent hem; du får även mer tid till att njuta av det du älskar.

Vår hemstädning omfattas självklart av vår 100% nöjd-kund-garanti och binder dig inte till långa avtal. Efter den första månaden övergår priset till vår vanliga satsning, och vi är stolta över att säga att vi erbjuder det mest prisvärda alternativet i Stockholm.

Berätta för oss hur stort ditt hem är och hur ofta du önskar städhjälp, så ser du direkt vad det kostar.

Städtjänsteri stockholm och nacka

Hur kan vi hjälpa till?

Vi erbjuder en omfattande service som sträcker sig från regelbunden städning till praktisk hantverkshjälp och smidig flytthjälp.

Varför att välja oss?

Kärlek till ditt hem

Vi älskar ditt hem lika mycket som du gör. Varje städning från Valsim är fylld med omtanke och hängivenhet för att skapa en plats som inte bara är ren utan också fylld med kärlek och värme.

Lyxen av tid

När du väljer Valsim, väljer du inte bara städning – du väljer frihet. Vi frigör din tid så att du kan ägna den åt de ögonblick och människor som verkligen betyder mest för dig. Luta dig tillbaka, slappna av och låt oss ta hand om det tråkiga – du förtjänar det!

Personlig upplevelse

Hos Valsim är du inte bara en kund, du är en vän. Vi erbjuder en personlig upplevelse med ett dedikerat team av professionella städare och en kontaktperson som alltid finns där för dig. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.

Miljövänligt engagemang

Vi bryr oss om både ditt hem och vår planet. Valsim är engagerade i hållbarhet och använder miljövänliga metoder och produkter för att säkerställa att varje steg vi tar är snällt mot naturen. När du väljer oss, väljer du en renare värld för nuet och framtiden.

Mitt hem har aldrig känts så älskat och skinande rent! Valsim Städföretag har förändrat mitt liv genom deras omtänksamma städning. Jag är evigt tacksam för den frihet och lyx av tid de har gett mig. Att komma hem känns som att omfamna ren lycka varje dag. Stort tack till Valsim för deras kärlek till detaljer och passion för att skapa en plats som verkligen känns som mitt hjärta.

As Featured In

This is a space to showcase any publications your business has been featured in

Upplev magin av ett omsorgsfullt hem Idag!

Få Ditt Hem Att Sjunga av Lycka! Kontakta Oss Nu och Bli En Del av Valsim Familjen. Upplev Magin Varje Dag!

Anslut Dig Till Vår Nyhetsbrevsfamilj Idag.

Lovar, vi skickar inte så mycket att din inkorg tror att den har fått träningsvärk.