företagsstädning

     Om Oss

Vår vision är att skapa mer valfrihet av fritid och få fler att trivas och må bra hemma.

Välkommen till Valsim – Där Kvalitet och Familjevärderingar Mötas

Vi är stolta över att vara en familjeägd och drivande verksamhet som har tjänat vårt samhälle. Vårt mål är att erbjuda förstklassig städning med en personlig touch som särskiljer oss från konkurrenterna.

På Valsim förstår vi att ett rent hem eller kontor inte bara handlar om utseende; det har också en avgörande inverkan på din hälsa och välbefinnande. Därför är vi engagerade i att tillhandahålla grundliga och professionella städtjänster som lämnar ditt utrymme lika fräscht som nytt.Vårt team av erfarna städare är noggrant utvalda och tränade för att uppfylla de högsta standarderna för kvalitet och professionalism. Vi använder endast de bästa städprodukterna och utrustningen för att säkerställa en grundlig och säker städupplevelse för dig och din familj.

Som en familjeägd verksamhet förstår vi vikten av förtroende och tillförlitlighet. Därför går vi extra långt för att säkerställa att varje klient är 100% nöjd med våra tjänster. Vårt åtagande för excellens har gjort oss kända som ett av de bästa städföretagen i området.

På Valsim tror vi att ett rent hem eller kontor bör vara tillgängligt för alla. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och flexibla schemaläggningsalternativ för att möta de unika behoven hos varje klient.

Så om du letar efter ett städföretag som kombinerar kvalitet och familje fritidsvärderingar, behöver du inte leta längre än VALSIM. Kontakta oss idag för att boka din första städning och upplev skillnaden själv.

 
 

Varför välja oss

Utbildad personal

Miljömärkta städmedel ingår

100% Kundnöjd-garanti

Personlig service

Offertförfrågan

Eftersom varje bostad är unik och har olika behov är det bästa sättet att få ett exakt pris att begära en offert för städning via vårt formulär eller kontakta oss via meil info@valsim.se. Vi är här för att hjälpa dig få ett rent och strålande hem till ett pris som passar din budget.

Du kommer att älska livet med vår städning.
Ta hand om vad som är viktigast!