Trappstädning

Håll era gemensamma utrymmen rena och inbjudande

Ett rent och välskött trapphus är inte bara en fröjd för ögat utan skapar även en trivsam miljö för alla som bor och verkar i fastigheten. På Valsim förstår vi vikten av att hålla gemensamma utrymmen rena och välkomnande, och därför erbjuder vi en omfattande trappstädningstjänst som täcker alla dina behov.

 

Enkel och snabb beställning, trappstädning från 300 kr/h exkl moms.

Hur funkar det?

01

Boka Startmöte

Vi börjar med ett startmöte där vi diskuterar era behov och önskemål för trappstädningen. Genom att boka mötet hjälper vi er att komma igång på rätt sätt.

02

Förbered Utrustning

För att städningen ska bli effektiv behöver ni tillhandahålla en dammsugare eller kvast och skyffel, en dammvippa och två hinkar. Resten av utrustningen tar vi hand om.

03

Personlig Lösning

Som kund tilldelas ni en personlig kontaktperson och en skräddarsydd städlösning som passar just er förening. Vi anpassar oss efter era behov för att säkerställa att trapporna alltid är rena och inbjudande..

Vår rengöring har testats

Vanliga frågor om trappstädning

Trappstädning hos oss inkluderar dammsugning eller sopning av trappstegen, torkning av räcken, rengöring av entréområdet och avlägsnande av smuts och skräp. Vi ser till att hela trapphuset är rent och välkomnande.

Vi använder professionella städprodukter och utrustning som är skonsamma mot ytor men samtidigt effektiva för att ta bort smuts och fläckar. Vi strävar efter att använda miljövänliga alternativ när det är möjligt.

Absolut, vi kan anpassa städschemat efter era behov och önskemål. Vi förstår att olika bostadsrättsföreningar har olika krav och vi strävar efter att erbjuda flexibla lösningar.

Frekvensen av trappstädningen beror på faktorer som trapphusets användning och antal boende. Generellt sett rekommenderar vi att städa trapphuset regelbundet, vanligtvis en gång i veckan eller en gång varannan vecka.

Om ni behöver ändra eller avboka en bokad städtid, vänligen meddela oss så snart som möjligt. Vi kommer att göra vårt bästa för att omplanera en ny tid som passar er.

Vi specialiserar oss på trappstädning, men vi kan också erbjuda extra tjänster såsom fönsterputsning, storstäd eller lokalvård om det efterfrågas.

Vi erbjuder städning för bostadsrättsföreningar i Stockholm. Kontakta oss för att bekräfta om vi är tillgängliga i er stad.

Absolut! Vi kan hjälpa er med storstädning, fönsterputs, hantverkshjälp. Vi anpassar oss efter era behov.

Enkel och snabb beställning, hemstädning från 300 kr/h exkl moms.