företagsstädning

städtjänster

Ger den renlighet
du behöver

  • Kommer på en tid som du bestämmer, med svanenmärkta rengoringsmedel och trasor
  • Vi har 100% kundnöjd-garanti och är försäkrade
  • 50% Rut avdrag 
  •  Du behöver att ha hemma bara
  • En fungerande dammsugare
  • Mopp med tillhörande hink

Så här fungerar det:

01

Boka hembesök

På vår hemsida hittar du ett enkelt formulär där du fyller i dina kontaktuppgifter, adress och önskad tidpunkt för städningen. Du kan även välja vilka specifika områden i hemmet du vill att vi fokuserar på. När du är klar skickar du in formuläret.

02

Bekräftelse

Efter att vi har tagit emot din bokningsförfrågan kommer du att få en bekräftelse via e-post eller SMS. Bekräftelsen kommer att inkludera den valda tidpunkten för städningen och uppgifter om den städpersonal som kommer att besöka ditt hem. Om det skulle finnas några frågor eller ändringar kan du enkelt kontakta oss.

03

Arbete påbörjat

På den bokade dagen och tidpunkten kommer vår städpersonal att anlända till din bostad. De kommer att utföra städningen enligt dina specifika önskemål och fokusområden. Om det skulle uppstå några frågor eller behov av extra instruktioner finns det alltid en kommunikationskanal öppen så att du kan prata med städteamet.

Vi strävar efter att göra din upplevelse smidig och enkel. Om du har några ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss när som helst. Välkommen till en renare och fräschare bostad!

Värfor VALSIM?

Hos oss på Valsim betraktas vi inte bara som Stockholms pålitliga städföretag för både hem och kontor – vi är också som en förlängning av ditt eget hem. Vår äkta omsorg genomsyrar allt vi gör, och våra städproffs går alltid den extra milen. Vårt team av lokala experter inom städning är dedikerade till att upprätthålla den högsta standarden. Därför har vi infört vår unika kundnöjdgaranti där vi följer vår detaljerade städchecklista till 100 %. Om något skulle bli förbisedt vid ditt bokade städtillfälle – något som är täckt av våra tjänster – åtgärdar vi detta genom en kostnadsfri återstädning. Din tillfredsställelse är vår drivkraft, oavsett om du väljer en engångstjänst eller återkommande städning varannan vecka. Kom ihåg att ditt välbefinnande är vår främsta målsättning. Dessutom använder vi endast miljövänliga rengöringsprodukter som skyddar både ditt hem och din familj från alla vinklar.

Vi erbjuder även företagsanpassade städtjänster, inklusive kontorsstädning, fönsterputsning med mera. Tveka inte att höra av dig till oss för ytterligare information om våra kommersiella tjänster.

Hur kan vi hjälpa till?

Kontorstädning

Vanliga frågor

Minst en eller två gånger om året. Vanligtvis städar alla före nyår, före påsk, efter en semester, efter att ha tagit emot gäster, innan man hyr ut eller innan en nyfödd kommer.

Du kan enkelt beställa hemstädning på vår hemsida genom att skicka en förfrågan så kontaktar vi dig tillbaka eller skriv till oss i direkt på instagram, whatsup,mejl eller skicka oss sms.

När du bokar en städning måste du i förväg anteckna hur ofta du vill att huset ska städas samt vilken dag och tid du vill att vi ska komma.

Vi städar enligt en checklista men du kan alltid meddela oss om du har några speciella eller känsliga ytor i ditt hem. Vi kommer alltid att kontakta dig om det finns några frågor under städprocessen, och du kan alltid kontakta oss om du har några frågor.

Valsim städar enligt denna checklista.

Vi vill gärna att du meddelar oss dina behov eller områden du vill att vi ska vara särskilt uppmärksamma på i ditt hem innan städning, så att du blir nöjd.

Absolut! Om du meddelar oss i förväg kan vi se till att ändra datumet för städningen. Vi kommer först att säkerställa tillgängligheten hos vårt team för den önskade dagen och boka om dig till den tid som passar dig bäst.

Ja, du kan beställa en ytterligare tjänst som tvätt, men ni måste ta hand om att boka tid i tvättstugan i städdagen.

Valet är ditt!

Om du väljer att vara hemma under städningen kan du direkt innan rengöringen börjar kommunicera med vår städare för att ge eventuella specifika anvisningar eller dela information om din bostad.

Du kan enkelt boka en städning genom att besöka vår webbplats och använda vårt bokningsformulär. Du kan också skriva vår kundtjänst på info@valsim.se för att göra en bokning.

Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster, inklusive hemstädning, kontorsstädning, fönsterputsning, flyttstädning och mer. Kontakta oss för att få en fullständig lista över våra tjänster.

Ja, vi använder endast miljövänliga rengöringsprodukter för att skydda både din hälsa och miljön.

Alla våra städare är noggrant utvalda och genomgår bakgrundskontroller. Vi är ett etablerat företag med gott rykte och nöjda kunder.

Vår kundnöjdgaranti innebär att om du inte är nöjd med hemstädningen inom 48 timmar, åtgärdar vi det kostnadsfritt. Din tillfredsställelse är vår prioritet.

Vi har 3 timmar minimum debitering.  Tiden varierar beroende på storlek och skick på hemmet. Kontakta oss för att få en uppskattning baserad på dina behov.

Ja, vi erbjuder kommersiella städtjänster inklusive kontorsstädning och mer. Kontakta oss för att diskutera dina företagsbehov.

DITT FÖRTROENDE OCH SÄKERHET ÄR VÅR PRIORITET

Vi förstår att människor behöver olika tjänster. Det är därför vi erbjuder deras sortiment. Kanske behöver ditt hem en engångsstädning. Du behöver inte oroa dig, vi kommer att göra vad som helst. Kanske är din lägenhet en ständig röra, eller kanske efter en barnsemester finns inte en enda sak på plats. Vi bryr oss inte om varför. Våra städare tar hand om det.

?

Hittar du inte det du söker?


Hör av dig till oss om du har något du vill ha gjort som du inte hittar på vår hemsidan. Vi utför det mesta, även om vi inte har hunnit lägga in det än.